Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ik regenereer mezelf tinctuur

29.99
+

Telkens weer hebben we kracht nodig: in moeilijke situaties, wanneer er veel van je verwacht wordt, wanneer je onder tijdsdruk werkt, veel op je wilt of moet nemen of als je wankel op je benen staat. Maar ook ook wanneer het lichaam moe en uitgeput is of zich ontspannen en regenereren moet. Voor al deze situaties is de energiespray 'Ik regenereer mezelf'. Een energetische krachtbron die de energiestroom van het lichaam stimuleert.

Ingredienten: Alcohol, water.

Gebruik: meerdere malen per dag 1 of meerder keren sprayen op het lichaam, bijvoorbeeld op de binnenzijde van de polsen, hals of op de plek van je klachten. De spray hoeft niet direct op de huid aangebracht te worden, maar kan ook op de kleding aangebracht worden, in de aura of de energiecentra in de mondholte. Geadviseerd wordt om de spray minimaal 3 weken te gebruiken. Ook te gebruiken als toevoeging aan badwater, massageolie of bijvoorbeeld douchegel en bodylotion.

30 ml