Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ik los trauma op energiespray

29.99
+

Voor het oplossen van kleinere en grotere shocks en trauma's en in acute situaties en gebeurtenissen uit het verleden. Helpt na schokkende ervaringen en om de trauma's achter terugkerende verstoorde verhoudingen en grieven op te lossen. De energiespray is ook geschikt als energetische begeleiding bij een therapie, na ongevallen, bij massages en gespannen spieren. Ook beproefd voor kinderen die te maken hebben met scheidingssituaties. We raden aan de energiespray samen met de spray 'Ik regenereer mezelf' te gebruiken, omdat dit de energiestroom activeert, zodat het lichaam meer energie beschikbaar heeft en het energiesysteem weer in een stabiel evenwicht belandt.

Met de energieën van: Elohim groen, goud, violet, magenta, Maria, Kwan Yin, Raphael, Chamuel, Haniel.

Ingrediënten: Aqua/Ethanol.

Gebruik: meerdere malen per dag 1 of meerder keren sprayen op het lichaam, bijvoorbeeld op de binnenzijde van de polsen, hals of op de plek van je klachten. De spray hoeft niet direct op de huid aangebracht te worden, maar kan ook op de kleding aangebracht worden, in de aura of de energiecentra in de mondholte. Geadviseerd wordt om de spray minimaal 3 weken te gebruiken. Ook te gebruiken als toevoeging aan badwater, massageolie of bijvoorbeeld douchegel en bodylotion.

30 ml