Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Gouden Straal van de Elohim olie

36.00
2046
+

Minimale hoeveelheid voor "Gouden Straal van de Elohim olie" is 1.

Gouden Straal van de Elohim * Scheppingskracht

Werking:
  • Welbewust
  • Heling
  • Het mannelijke principe ontwikkelen
  • Actieve scheppingskracht
  • Pracht en rijkdom

De gouden straal van de Elohim is de straal van de mannelijke, actieve scheppingskracht. Hij belichaamt het mannelijke scheppingsprincipe en lost blokkades, hindernissen, gedachtespinsels, overtuigingen en gedragingen op, die in strijd zijn met het ware wezen. Zo ondersteunt de gouden straal je bij het ontplooien van de eigen kracht, waarde, natuurlijke autoriteit en de innerlijke wijsheid.

Het principe van de gouden straal is ook volheid en pracht. Daarom kan deze kracht worden gebruikt om je los te maken van de gedachten en situaties waarin je meent tekort te hebben, en jezelf voor de geschenken van het leven te openen. Hij ondersteunt ook in zakelijke situaties. Omdat goud de meest genezende kleur is, kan deze straal tezamen met de groene worden ingezet. Enkele gebruikers berichten dat hun bedrijf meer klanten en meer omzet had, nadat zij met de gouden straal gewerkt hadden.