Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Gele Straal van de Elohim olie

36.00
2038
+

Minimale hoeveelheid voor "Gele Straal van de Elohim olie" is 1.

Gele Straal van de Elohim * Vreugde

Werking:
  • Vreugde en levendigheid ontwikkelen
  • Opgeruimd zijn
  • Toegang tot het weten van de ziel verkrijgen
  • De innerlijke wijsheid ontplooien

De gele straal van de Elohim is de kracht van het groeien en ontstaan. Hij schenkt de mensen levendigheid, vreugde, beweging en aansporing. Hij ondersteunt bij het ontplooien en versterkt de wilskracht. In situaties waarin men de hoop verloren heeft, brengt de gele straal vertrouwen. Hij bevordert een positieve instelling, interesse in de omgeving en de eigen activiteit. De Elohim van de gele straal zorgen ook voor het weten en de wijsheid. Zo ondersteunen ze, op alle niveaus - van het aardse tot het hoogste - het leren.

Door deze kracht wordt ook de vreugde van het leren en de opmerkingsgave versterkt. Veel gebruikers beschrijven de gele straal als stimulerend, verwarmend en verlichtend. Zij voelden zich vrolijk en zwierig, opgemonterd, vol levensvreugde en kracht. Er komt een stille vreugde vrij, een innerlijk, rustig geluksgevoel. Sommige gebruikers namen weer een rechte lichaamshouding aan. Sommige berichten ook dat hun kinderen beter konden leren, en hun huiswerk sneller konden afmaken toen zij de essence gebruikten.