Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Engelen Liefde ervaren set

28.70
+

Deze set bevat:

  • Geurfrequentie auraspray: Circle of Angels
  • Angeliet/Bergkrsistal Armband met hartvormig bedeltje van engelenvleugels.

Angeliet helpt je contact maken & te communiceren met Engelen en andere hogere licht energieën.

Angeliet is een beschermende en kalmerende steen die je helpt om spiritueel contact te maken met de kosmos en je ondersteunt in het accepteren en uiten van je gevoelens en waarheden vooral als je dat niet zo goed durft.

Angeliet bevordert mildheid, zachtheid, medeleven en troost. Helpt je te ervaren dat beschermengelen of andere helpers altijd dichtbij zijn. Herstelt helderheid en kracht wanneer je je onzeker of kwetsbaar voelt. Angeliet heeft op fysiek niveau een verkoelende werking, met een positief effect op ontstekingen, vochthuishouding, oedeem, schildklier, keel/hals gebied, longen en nieren.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans. Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.

Deze steen werkt zuiverend en brengt het lichaam in balans. Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom. Hij neemt besluitloosheid weg!


Geurfrequentie auraspray:

Een circle van liefde om je heen, iedere keer als je deze geurfrequentie gebruikt! Alle engelen van de engelenlijn van De Groene Linde staan in een kring om je heen. Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent. Een heerlijke sensatie.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.