Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Fijne nachtrust set

43.40
+

Deze set bestaat uit:

  • Rozenkwarts platte steen (om onder je hoofdkussen te leggen)
  • Bedtime Smudge DGL (gronden, beschermen en zuiveren voor het slapen gaan)
  • Slaap zacht auraspray DGL

Rozenkwarts

Rozenkwarts verzacht de pijn van een gebroken hart en brengt nieuwe liefde en vriendschap in je leven. Draag in een emotioneel moeilijke periode, bvb bij een scheiding, rozenkwarts.
Deze steen is dus dé steen van het hart en de liefde.
Hij werkt zeer sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.
Deze steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Deze steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.
Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het lichaam en brengt orde en rust. Geeft liefde en zelfvertrouwen terug. Helpt moeilijkheden overwinnen.
Rozenkwarts is een uitstekende steen voor kinderen, bevordert de geestelijke groei. Het mineraal versterkt de creativiteit en het scheppend vermogen. Opent, bij kinderen en volwassenen, het gevoel voor liefde.
Rozenkwarts opleggen bij heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid. Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap. Leg een stuk rozenkwarts onder je kussen en geniet van een ongestoorde nachtrust.

Rozenkwarts heeft een ontspannende werking en gaat daarom slapeloosheid tegen. Droomt u vaak vervelend, of wordt u angstig wakker, leg dan een stuk rozenkwarts onder uw kussen om de negatieve emoties te weren. Met een stuk rozenkwarts kunt u ook hartzeer uit het verleden verwerken in uw dromen.


Bedtime Smudge DGL

Een spray voor het slapen gaan om je energie te reinigen te gronden en te beschermen.

Hoe is het zo gekomen?

Marianne van De Groene Linde heb deze spray ontwikkeld omdat ze merkte dat ze mensen adviseerde om voor het slapen gaat zichzelf te reinigen en te beschermen. Hier gebruik je dan de bescherming spray en de cleansing of clean energy voor. En dan vervolgens nog een beetje schaapje 14 of moeder aarde onder je voeten.

Maar nu is er de Bedtime Smudge! Een heerlijke spray die je reinigt, beschermt en goed grond en in je eigen lichaam laat zijn. Wat resulteert in een heerlijke diepe nachtrust.

Wat is in de bedtime smudge verwerkt?

Ingrediënten: Lavendel, Arveden, Tolubalsem, Bergamot Laurier en Salie.
Deze keer heeft ze er ook remedies in verwerkt die ingeladen zijn in de stockbottle. Ze heeft de Bescherming, Cleansing en de Protection remedie gebruikt.
Kristallen: Rookkwarts, Mangano calciet, Tijgeroog, Fluoriet, Spectroliet en zwarte Obsidiaan.

Waarom gebruik je Bedtime smudge?

Tijdens de nacht verwerken we de dag en reizen we heel wat af. In de nacht ben je ook ontvankelijk voor energie die niet bij je hoort. Deze “ruis” zorgt ervoor dat we onrustig slapen, wakker worden door storende dromen etc. Door deze spray te gebruiken, en dat hebben we uit eigen ervaring, slaap je heel erg diep en wordt je uitgerust weer wakker. De spray kan heel goed worden gebruikt voor kinderen die onrustig slapen. Gebruik de spray dan als roomspray!
Ze hebben de spray in een grote fles gedaan van 100 ml dan is het een familie fles!

Slaap rustig en lekker!!


Slaap zacht Auraspray DGL

Om in te slapen en door te slapen.

Ingrediënten: Roomse Kamille 10%, Mandarijn en Lavendel.

Deze combinatie is heerlijk om de verdampen in de slaapkamer. Maak ook een bad met een basis badolie en enkele druppels van Slaap Zacht doet wonderen. Maak zelf een massage olie en masseer je voeten en onderbenen. Een heerlijke hulp om bij in slaap te vallen.