Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Shungiet ruw brokje

2.00
3950
+

Shungiet is zéér geschikt voor het beschermen van alle vormen van straling en negatieve energie.

Shungiet is een zwarte steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud en die op steenkool lijkt. In het algemeen is shungiet een steensoort dat grotendeels bestaat uit kleine, verdeelde globuleuze koolstofdeeltjes (98%) in kristallijne toestand, en een bijzondere vorm van koolstof. Shungiet kan vervuilende deeltjes uit de omgeving in zich opnemen en daarom biedt Shungiet krachtige bescherming tegen verschillende soorten straling (vbv elektromagnetische straling van mobiele telefoons, computers, microgolf ovens, ...) en andere schadelijke invloeden.

Ook reinigt en ontgift shungiet het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast vermindert het allergieën, stress en spanningshoofdpijn en kan helpen bij slapeloosheid. Shungiet werkt zeer aardend, maar kan je ook tijdens 'meditaties' in contact brengen met het verleden of de toekomst. Deze steen is een zeer troostende steen. Hij is een mooie begeleiding bij verdriet en rouwverwerking.

Hij helpt bij het 'loslaten' van sterke emoties en stressvolle gedachten, daarom is het een goede hulp bij stress en werkt rustgevend &kalmerend. Tijdens sombere dagen maakt shungiet weer vrolijk.

Shungiet is zeer geschikt voor het beschermen van alle vormen van straling en negatieve energie. Shungiet niet onder water reinigen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.