Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Lemurisch ijskristal A

5.00
2087
+

Minimale hoeveelheid voor "Lemurisch ijskristal A" is 1.

Lemurisch kristal ruw, glasheldere stukjes uit Madagaskar.

Lemurische bergkristallen zijn krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. Het Lemurisch kristal bestaat uit zeer helder kwarts en het lijkt net of het bevroren is (ijskristal). Deze stenen bevatten Lemurische energie (ze zijn door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen). Deze energie is bijzonder liefdevol... De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Lemurisch bergkristal verzacht lichamelijke klachten en pijn. Kristallen werden ook gebruikt in de genezingstempels van Lemurië.

Deze Lemurische bergkristallen dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis wordt je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst. Wanneer je met deze kristallen werkt, dan gaat je eigen energie enorm in vibratie stijgen. Lemurische kristallen zijn zeer nuttig om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve energie die in het lichaam huist.

Lemurisch kristal Ook verwijdert het eigen energie die niet meer goed voor je is, zoals oud verdriet en boosheid. Hierdoor kan het oude en negatieve gedragspatronen verminderen. Het gebruiken van lemurisch bergkristal brengt inzicht en helpt contact maken met engelen en gidsen. Deze kristallen openen je voor allerlei spirituele dimensies, kennis en inzichten op gebied van vorige levens, reïncarnatie, het grote geheel en het openen van oude (verloren) kennis.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

ca. 3-4 cm