Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Maansteen Obelisk

15.60
+

Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding. Plaats ter decoratie in een woon- of werkruimte, het vergroot de feng shui in die ruimte.

Regenboog maansteen of veelkleurige maansteen is een combinatie van witte, beige, oranje en roze maansteen. In India wordt hij de droomsteen genoemd omdat de maansteen een positief effect zou hebben op de slaapkwaliteit en dromen. Daarnaast zou maansteen volgens de overlevering geschikt zijn ter ondersteuning van een goede hormoonbalans en bijgevolg de vruchtbaarheid. Ook zou Maansteen helpen om een verhard gevoelsleven te verzachten. (*)

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Deze steen bevordert de intuïtie en de vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. Deze steen heeft ook een sterk effect op de slaap en je dromen en helpt bij slapeloosheid. Ook helpt hij je om je dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Attentie: Dit is een natuurproduct, maat en kleur kunnen variëren. Het genoemde gewicht is ter indicatie en kan dus ook meer of minder zijn, afhankelijk van de afmeting van de geleverde obelisk.

* Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen; het is gebaseerd op ervaringen van gebruikers en therapeuten. De beschreven eigenschappen zijn op geen enkele manier bedoeld om diagnose of behandeling door een gekwalificeerde arts / psycholoog te vervangen. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.