Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Fluoriet ruw

[Tijdelijk niet leverbaar]
3143

Fluoriet is een beschermende & stabiliserende steen. Hij vergroot het zelfvertrouwen en helpt structuur te brengen in je leven. Deze steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. Want deze steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Hij beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). Fluoriet ook heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma.

Hij is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. Verder heeft hij een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen. Maar fluoriet is echt zeer goed voor het gebit en de opbouw van het beendergestel. Werkt positief op spataderen en wonden. Helpt geestelijke problemen aan te pakken. Helpt om de concentratie te vergroten. Er wordt zelfs beweerd dat fluoriet het IQ kan verhogen. Voor mensen die gejaagd zijn, of die lichamelijk en geestelijk veel energie verbruiken, is het een uitstekende steen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.