Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Celestien/Coelestien ruw: de engelensteen 250 gr

[Tijdelijk niet leverbaar]
NB
2094

Minimale hoeveelheid voor "Celestien/Coelestien ruw: de engelensteen 250 gr" is 1.

Celestien legt een verbinding met het engelenrijk en de engelen zelf. Het is echt een heel prachtige steen met een heel zachte en heldere energie.

Celestien heeft deze gave van de engelen zelf gekregen, om bewustwording op aarde te stimuleren... Het is een perfecte steen om te gebruiken bij problemen. Leg een celestien steen ruw in een kamer (bvb een kinderkamer) waar angst, onrust zou kunnen optreden.

Het beschermt ook tegen angst, onrust en een negatieve sfeer. Het is ook heel nuttig om een ruwe celestien te plaatsen in ruimten waar veel emotionele energie is en/of waar zelf een negatieve sfeer heerst.

Je kan een celestien dus op veel verschillende manieren gebruiken, voor kindjes die bang zijn als ze moeten gaan slapen, in een praktijkruimte waar patiënten komen, in een wachtruimte, in een leefruimte waar soms ruzie gemaakt wordt, ...

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.