Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Seleniet ontlaad & oplaad set

13.50
+

Seleniet ontlaad & oplaadmix

Set bestaat uit 2 grotere stukken en 1 kleiner stuk seleniet.

Seleniet kan door haar reinigende eigenschappen en zachte energie heel goed gebruikt worden om andere stenen mee te reinigen en op te laden.

Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen. Vandaar dat ik deze handige set heb gemaakt.
Je legt je stenen mee in het doosje bij je seleniet stenen. Ca 6 tot 12 uur, afhankelijk van hoe regelmatig je dit doet.


Wat Seleniet nog allemaal te bieden heeft...

Seleniet is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal seleniet je helpen om te aarden, maar ook zal seleniet je gavens vergroten en je inzichten geven.

Seleniet helpt je om controle te hebben (en te houden) over jezelf en de kalmte te bewaren. Hij helpt je een stap terug te nemen in lastige situaties om dan bewust waar te kunnen nemen wat jouw eigen patronen zijn om deze dan te doorbreken.

Seleniet kan je gebruiken om entiteiten en andere wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest & energie beïnvloed.

Staven of stukken seleniet zijn mooie hulpmiddelen voor healers en lichtwerkers. Dit omdat seleniet als ‘scanner’ werkt binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan.
Je kan (ook bij jezelf) er goed je aura mee reinigen.

Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen.

Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven.

Seleniet mag je niet te reinigen met water, van water wordt hij dof en seleniet lost zelfs op in water.
Men zegt dat seleniet niet moet gereinigd worden, maar ikzelf leg seleniet wel af en toe in maanlicht.
Zo kan hij wel zijn kracht bewaren.