Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Oplaadschelp bergkristal

[Tijdelijk niet leverbaar]
2109

Minimale hoeveelheid voor "Oplaadschelp bergkristal" is 1.

Speciaal voor het opladen van edelstenen. Bergkristal voorziet ze weer van positieve energie. Abalone Schelp (Parelmoeren krachtbron schelp) + 100 gr bergkristalsteentjes

Tip: Deze kleine steentjes zijn met veel en kunnen samen een sterk ontladend of opladend energieveld maken waardoor de andere stenen kunnen ontladen/opladen. Zijzelf hebben hierdoor geen reiniging nodig.

Ontladen & opladen van je stenen.

Als je een edelsteen wil gebruiken voor de helende werking, vergeet je stenen dan zeker niet correct te ontladen van negatieve energie en de steen opnieuw op te laden met energie.

Dit is zeer belangrijk! Als je stenen niet goed ontladen & opgeladen worden zullen ze hun “werk” niet goed kunnen doen waardoor ze “vol” ongewenste energie geraken.

Daardoor gaan stenen dan stuk of verloren, worden dof , … Ook zullen niet ontladen stenen de ongewenste of opgevangen stralingen versterkt gaan uitzenden. Dus ontladen en opladen is belangrijk!


Niet alle steensoorten reageren goed op water of mogen zelfs niet met water in contact komen.
Daarom zijn er ontlaad methodes en oplaadmethodes die je veilig bij alle steensoorten kan toepassen.

Ontladen:
Edelstenen nemen negatieve energie op. Edelstenen of kristallen moeten dus grondig gereinigd en ontdoen worden van alle opgenomen negatieve energie.

Dit doe je door de stenen op de hematiet stenen (de grijze) te leggen.

Kan je steen er niet helemaal in of wens je meerdere stenen te gelijk te doen, leg je stenen dan op een dienbord, tafel, … en maak een cirkel rond de stenen met de kleine grijze steentjes.

Let wel op dat de cirkel gesloten is (dat er geen open ruimtes zijn)

Opladen:
Voor een optimale werking van je edelsteen of kristal is het belangrijk om de energie van de steen regelmatig aan te vullen. Dit doe je door je stenen op te laden.
Door een steen regelmatig op te laden zal de steen je een lange tijd kunnen helpen en zal de werking van de steen vergroot en/of versterkt worden.
Dit doe je door de stenen op de bergkristal stenen (de wit - doorschijnende) te leggen.

Kan je steen er niet helemaal in of wens je meerdere stenen te gelijk te doen, leg je stenen dan op een dienbord, tafel, … en maak een cirkel rond de stenen met de kleine wit - doorschijnende steentjes.

Let wel op dat de cirkel gesloten is (dat er geen open ruimtes zijn)

Werkwijze:

Dit doe je 1 maal per maand.
Tijd: gedurende 12 uur / doosje

Doe je dit 1 maal per week, is 6 uur ontladen en 6 uur opladen voldoende.