Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aventurijn groen flesje

[Tijdelijk niet leverbaar]
2327

Flesje aan waxkoord gevuld met aventurijn steentjes.

Om je werkplek meer (of betere) energie te geven, in je garderobe, in je huis of auto... Je kan het als sieraad dragen en hierdoor jezelf voorzien van deze energie of je kan het ergens hangen en daardoor een plaats van de energie voorzien.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Deze steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Aventurijn stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Maar hij werkt ook zeer ontspannend & kalmerend bij woede, ergernis en irritatie.

Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Deze steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn kan je gebruiken bij eczeem, wonden, neusbloeden, haaruitval, blozen, acne, bij moeite met lichamelijke aanraking.

Aventurijn is goed tegen eczeem, uitslag, acne, rode vlekken. Helpt bij neusbloeden en is een goede hulp bij artrose en ontkalking. Ook helpt aventurijn de bloeddruk terug in balans te brengen. Kinderen die niet goed groeien zijn ook vaak drukke of onrustige kinderen. Aventurijn helpt hen weer wat rustiger te worden. Werkt goed tegen jeugdpuistjes ( verdwijnen door het dragen van een aventurijn, samen met het gebruik van omega 3-6-9 ) Mensen die snel hun zelfbeheersing verliezen ( driftig ) vinden met het dragen van aventurijn, hun innerlijke balans terug.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.