Aura Protect set

25.45
+

Deze set bevat:
- 1x Roll-On Aura Protect
- 1x Toermalijn knuffelsteen
- 1x Labradoriet hanger geboord
- 1x Waxkoord
- Organza zakje

Aura protect roller Aura protect is een roller met Jojoba olie met daaraan toegevoegd de geurfrequentie Bescherming. Om op ieder moment van de dag je aura te kunnen beschermen. Een roller is makkelijk mee te nemen in tas of zak. Roll om momenten dat je het nodig hebt de roller op je polsen of hals. Een goede plek is ook het kuiltje waar je in het midden van je schedel. (Medula).

De energie van de geurfrequentie komt op boven genoemde manieren in je energetische systeem terecht en zorgt ervoor dat je aura beschermt wordt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Speciaal geschikt voor kinderen die in een klas last hebben van alle indrukken van de klas en hierdoor zich slecht kunnen concentreren.


Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking.
Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Ook reinigt toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en he aannemen een slachtofferrol. Toermalijn werkt heel rustgevend en kalmeert nervositeit.

Toermalijn helpt bij alle vormen van infecties en vergiftigingen. Hij is een ideale hulp bij gordelroos en keelproblemen. Toermalijn is zeer nuttig tegen allergieën en evenwichtsstoornissen. Hij versterkt het zelfvertrouwen, geeft inspiratie en levensvreugde. Hij verdrijft negatieve gedachten en verdriet. Is heel belangrijk voor het behandelen en bestrijden van stress en spanningen.

Toermalijn bevordert het zelfvertrouwen en de concentratie. Het mineraal beschermt tegen negatieve straling en gedachten, ontspant bij nervositeit en troost bij verdriet. Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Draag Toermalijn bij: duizeligheid, nervositeit, gebrek aan zelfvertrouwen, zwakke concentratie, vallen en struikelen.

Zwarte Toermalijn neutraliseert restspanning van elektrische apparaten en beeldschermen. Beschermt tegen tegen negativiteit van buitenaf, dit geldt zowel voor negatieve gedachtekrachten als voor aardstraling, radioactiviteit en ziekmakende lichaamsenergieën. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem en pijn.

Toepassing:
  • Draag hem op zak, zodat je de steen(of stenen) een aantal keer per dag in de hand neemt en de energie direct via de hand opneemt.
  • Je kan knuffelstenen ook gebruiken om in water te leggen en dit edelsteenwater op te drinken. Maar gebruik deze steen dan voor geen enkele andere toepassing én reinig (+ opladen) je steen vóór je hem heb hiervoor gebruikt.
  • Leg een knuffelsteen onder je kussen om beter te kunnen slapen, of om andere therapeutische werkingen.
  • Knuffelstenen kan je gebruiken bij meditaties, chakrahealing en andere spirituele geneesmethoden.

Het is belangrijk dat je je steen regelmatig reinigt ( én oplaad ), ook als je hem op zak draagt.


Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Hij beschermt het eigen energieveld (je aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Deze steen vermindert angsten en geeft je kracht, vertrouwen, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Maar ook versterkt labradoriet je intuïtie en mediamieke gaven. Deze steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen naar boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.
Deze steen werkt zeer kalmerend.
Hij helpt hij zeer goed bij oververmoeidheid.
Maar labradoriet is een zeer sterk amulet tegen alle negativiteit uit je omgeving. Daarom is labradoriet is een heel belangrijke steen want hij beschermt je aura. Veel mensen hebben in deze drukke en veeleisende maatschappij behoefte aan bescherming van hun aura.
Het is een uitstekende steen voor gevoelige mensen.

Labradoriet is dus de steen om paranormale gaven te ontwikkelen. Het geeft zelfvertrouwen en helpt een drugs- en alcohol verslaving te overwinnen. Het is de steen bij uitstek bij negatieviteit en helpt een realistische kijk op het leven te geven.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.