Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aquamarijn hanger

7.00
2291
+

Aquamarijn is een heel spirituele steen met een sterk kalmerende werking op geestelijk en lichamelijk niveau. Hij maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken wil afronden. Want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Aquamarijn zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Ook is hij bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie.

Deze steen bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen, zowel bijziend als verziend. Maar hij werkt ook gunstig op de maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (ook hooikoorts) en auto-immuunziekten. Aquamarijn ondersteunt de lever, verbetert de bloedspiegel en houdt spierkracht op peil. Maar hij ondersteunt ook de genezing van voorhoofdsholteontsteking.

Aquamarijn bevordert helderziendheid en helpt om beter open te staan voor het hogere.

Aquamarijn is ook geschikt om bij meditaties op een hoger geestelijk niveau te komen. Mensen die een blokkade hebben in hun keelchakra, wat zich meestal uit in een veelvuldig schrapen van de keel, kunnen deze blokkade opheffen door een Aquamarijn te gaan dragen. Er zijn al heel positieve resultaten bekomen met aquamarijn te gebruiken bij: voorhoofdsholteontsteking (sinusitis), slijmvliesontsteking, helpt bij problemen met de schildklier, is goed voor de kaak, kiezen en mond en maakt een vastzittende hoest los.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.