Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aroma geurhanger Flower of Life

24.95
+

Deze geurhanger bestaat uit een zilverkleurig roestvrijstalen medaillon + zilveren ketting 70cm + zwart fluwelen tasje + 3 vilten pads.

Deze geurhanger van roestvrij staal is een unieke manier om geur te dragen en te genieten van essentiële oliën, geurmengsels en aroma's. Het medaillon is gemaakt van roestvrij staal. Als je het opent, kun je er een geurviltje in doen, waaraan je een geur naar wens toevoegt. Er zitten 3 viltjes bij, die je elk van een andere geur kunt voorzien. Er vindt geen direct contact van de olie met de huid plaats. Een paar druppeltjes van een essentiële olie of van een geurmengsel op het geurviltje zorgen er al voor dat je de hele dag door kunt genieten van een subtiele geurverspreiding.

De zilverkleurige geurhanger is ideaal:
• Genieten van een nieuwe manier om geur te dragen zonder dat de essentiële oliën in contact komen met een gevoelige huid.
• Prettig voor de huid omdat het is gemaakt van roestvrij staal, het sieraad is prettig om te dragen (anti-allergeen).

• Ontdek op een eenvoudige manier de wereld van aromatherapie en de talrijke kwaliteiten van essentiële oliën.