Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Edelsteenwater Bergkristal

9.90
2110
+

Minimale hoeveelheid voor "Edelsteenwater Bergkristal" is 1.

60 gr bergkristal stenen + handleiding.

Edelsteenwater: Bergkristalwater reinigt je en heeft een heel goede reinigende werking op lichaam en geest. Als je bergkristalwater verstuift in je aura zal het je aura reinigen. Ook planten en dieren hebben veel baat bij bergkristalwater.

De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in je hoofd.

De steen in het algemeen: Bergkristal verbetert het concentratievermogen en heeft een zeer positief effect op het zelfvertrouwen. Deze steen brengt innerlijke stabiliteit. Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom. Bergkristal bevat silicium, dit is belangrijk voor de algemene toestand van iemand en helpt goed tegen stoornissen van haar en nagels. Bergkristal werkt goed tegen wagen- en zeeziekte, verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen, reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken.

Geeft verlichting bij artritis en artrose. Bergkristal kan men ook gebruiken tegen een hoge bloeddruk en een te hoog cholestrolgehalte. Vermindert zwangerschapsbraken en helpt bij diarree. Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet. Neemt besluitloosheid weg.