Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Edelsteenwater Gouden Driehoek: Rozekwarts + Bergkristal + Amethist

9.90
+

Zakje met edelsteenwater steentjes. Zakje met mix van Rozekwarts + Bergkristal + Amethist

ca 60 gr steentjes

Het wonder van de gouden driehoek. (Rozekwarts + Bergkristal + Amethist)

Drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om een optimale energiestroming in huis te creëren. De drie stenen zijn amethist, bergkristal en rozenkwarts.

Zowel het getal drie als de driehoek heeft sinds lange tijd een bijzondere betekenis voor de mens.

Zoals de Heilige drie-eenheid: de vader, zoon en heilige geest of lichaam, geest en ziel.

De driehoek is een krachtig symbool dat je bijvoorbeeld terugziet in de bouw van de piramides. In de mystieke vrijmetselarij is de driehoek het basisbeginsel en het einddoel van alle bouw.

Amethist: Heeft een positieve invloed op het autonome zenuwstelsel waardoor uw lichaam zich gaat ontspannen en de geest kalmeert. Werkt dus goed tegen stress en stress-gerelateerde klachten zoals (spanning)hoofdpijn en rusteloosheid. Kan zelfs verlichting geven bij migraine.

Bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte en uw lichaam en geest. Ook planten en dieren hebben baat bij de zuiverende werking van bergkristal. De energie van bergkristal is tevens activerend en openend.

Rozenkwarts: Brengt zachtheid en liefde en zorgt zo voor meer vrede en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele onderlinge uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.

De combinatie van deze stenen ontspant, zuivert en regenereert de energie. Van zowel de ruimte waarin de stenen geplaatst zijn als van degenen die in de ruimte plaatsnemen.