Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Atlantisiet platte steen

12.70
2913
+

Atlantisiet is een combinatie-steen bestaat uit natuurlijk samengesmolten serpentijn en stichtiet. De Atlantisiet helpt je om verdriet in je hart te genezen... vooral het verdriet wat heel diep zit. Deze steen zorgt ervoor dat je het 'opruimen' wat de steen teweegbrengt toe te laten, waardoor je jezelf kunt bevrijden van schuldgevoelens en onrecht. Atlantisiet helpt je om eerlijk & openhartig te kunnen zijn. Het is een zeer bijzondere steen om te gebruiken voor het hartchakra.

Atlantisiet vergroot ons gevoel van veiligheid, wat je in staat stelt het leven 'met een open hart' tegemoet te kijken en helpt ook om grenzen te stellen en moedigt aan te spreken en te leven vanuit waarheid en oprechtheid. Atlantisiet is een helende steen voor de longen en het hart, en helpt bij nier- en maagproblemen. Hij verlicht krampen en is daardoor goed bij alle pijnen. die met krampen te maken hebben. Deze steen is verbonden met de energie van Atlantis.

Toepassing:
  • Healingwerk: ga rustig zitten of liggen en hou de steen ca 30 min in je hand (of 1 stuk in elke hand)
  • Draag de steen op zak
  • Zeer geschikt voor edelsteenmassage en edelsteen legging

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Maat van deze steen: 4-6 cm