Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Gronding Remedie

16.95
3700
+

Om je goed op de grond te zetten en je te verbinden met de aarde.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Gronding
Doordat je te veel in je hoofd zit door het leven rationeel te benaderen schuift je energie naar boven en verlies je de verbinding met de grond. Of als dag dromen en fantaseren voor jou een manier is om uit de realiteit te blijven en dat je daardoor het gevoel hebt dat je hier niet thuis hoort. Of als je het gevoel hebt dat je leven langs je heen stormt. Dat je achter de feiten aan rent. Dan kun je deze remedie gebruiken. De kracht is zo sterk dat je door het flesje vast te hebben je al naar de grond wordt getrokken. Door een betere gronding kan de energie die zich heeft opgehoopt in je energie systeem weer doorstromen naar de grond waar het wordt opgenomen en verdwijnt. Door die stroom zullen klachten als hoofdpijn, een vol hoofd, slecht slapen verdwijnen. Je krijgt grip op je leven en je hebt niet meer het gevoel dat je niet gedragen wordt door het leven.