Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Healing Remedie

16.95
3733
+

Ontdek wat je tegen houdt om te helen.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Healing
Om te helen heb je wel toestemming van jezelf nodig. Maar in heel veel gevallen denk je dat je volmondig JA zegt tegen healing en je doet er van alles aan om van je discomfort af te komen. Maar iedere keer komt je klacht weer terug. Dan ga ik me afvragen, wat is je ziektewinst? Uit iedere klacht vloeit iets positiefs, omdat je bijvoorbeeld veel migraine hebt hoef je niet succesvol te zijn. Heb jij dus last van klachten die je weghouden bij dingen waar je naar verlangt? En je bent bereidt om er echt helemaal voor te gaan? Dan mag je inzichten krijgen die je verder helpen op je we van healing. Het kan erg confronteren, maar dat mag je als een cadeautje zien. Ga ervoor en wordt gelukkig en succesvol.