Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Creatieve kracht Remedie

16.95
3721
+

Creatieve kracht, de sleutel tot succes!

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Creatieve kracht
Realiseer je dat je het in je vermogen hebt om alles te creëren wat je wilt. Je hoeft je alleen maar aan te sluiten aan het veld van mogelijkheden. Ik zie het als een energie veld dat om de aarde heen zit waar je met je bovenste chakra's mee kan verbinden. Nu hoef je alleen nog maar de wens die je hebt uit te spreken. En wees vervolgens alert op de tekenen die je ontvangt om je naar je doel te leiden. Maar welke vooroordelen rusten er nog in jou zodat je geen gebruik kan maken van dit principe? Deze kan je uit de weg ruimen en jij kunt ook dat creëren waar je naar verlangt.