Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Conceptie Remedie

16.95
3706
+

Voor het verwerken van trauma's die zijn opgelopen tijdens de conceptie fase.

De remedies van De Groene Linde zijn energetisch geladen met verschillende geurfrequenties die passen bij het doel van de remedie, kristallen, codes en stemvorken. Ze bevatten naast de energie uitsluitend water en brandewijn. Als het flesje is geopend is de vloeistof maximaal 6 maanden te gebruiken.

Conceptie
Tijdens de conceptie fase kunnen er al trauma's worden opgelopen. De klachten die je daarvan ervaart zijn vaak onbewust en veroorzaken frustratie omdat je je vinger er maar niet achter kunt leggen. Je kan een weerstand tegen het leven ervaren waardoor je niet goed bent geïncarneerd. Met alle gevolgen van dien. Emoties en verwachtingen van ouders worden op je geprojecteerd en je voldoet dan al aan hun beeld. Dit houdt je weg van je ware zelf en je leeft naar hun verwachtingspatronen. Ook als je uit een liefdeloze vereniging bent ontstaan kan dit een weerslag hebben. De remedie Conceptie helpt je om dit soort trauma's, overtuigingen, angsten en emoties te verwerken.