Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aurasspray Rosslyn

15.95
2615
+

Ontdek de kracht van de leylijn die loopt door het gebied van Rosslyn Chapel.
De Groene Linde: `Tijdens mijn reisje naar Edinburgh om de geurfrequenties in Schotland te introduceren hebben we een bezoek gebracht aan Rosslyn Chapel. Deze prachtige kerk is op een uitzonderlijke krachtplek gebouwd. De energie is zo hoog omdat er een krachtige Leylijn loopt. Ik was verbaasd over de kracht van deze leylijn. Ik verdween met mijn hele energie naar beneden, diep de aarde in. Het voelde heel vrouwelijk en warm. Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan om deze energie die ik heb ervaren om te zetten in een auraspray.

Door je te verbinden met de energielijnen van de aarde heb je toegang tot een positieve en krachtige energie. Ik heb van mensen terug gekregen dat ze zo goed gegrond waren dat ze letterlijk het lastig vonden om los te komen van hun plek. De daadkracht en energie krijgen een positieve duw en je kijkt niet meer neer als een berg tegen de dingen op. Dit allemaal door een goede gronding.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met Himalayazout gebruiken als voetbad. Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.