Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Stonehenge

15.95
+

Om te verbinden met de unieke helende kracht van Stonehenge.

Ingrediënten: Eikenmos, Rozemarijn, Kardamon, Latschenkiefer, Lavendel, Jeneverbes, Salie, Anijs, Palmarosa, Dille, Jasmijn.

Deze compositie is zeer uitgebreid zoals je ziet aan de inhoud en het is een echte healer gebleken. Oude trauma’s worden aangeraakt en mogen los komen. Ik (Marianne van De Groene Linde) heb me afgestemd op de oude kennis van de stenen en de healing stone in het bijzonder. Een hoge trilling maar op een bijzonder aardse manier. Een ervaring waar je je mee moet verbinden.

In de loop van de tijd zullen meer verhalen naar ons toekomen maar de eerste druppelen al binnen. Oude trauma’s vanuit de kindertijd die geheeld mogen worden en diepe slaap die duidelijk een healing proces aangeven.

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.