Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Chomolungma

15.95
3037
+

De Mount Everest is de Moeder van de Aarde.

Ingrediënten: Pepermunt, Patchouli, Gember, Kruidnagel en Koriander.

Mount Everest, Chomo lung ma is de Godin Moeder van Tibet. Overgave in vertrouwen, het hoogste kunnen bereiken in bescherming. Zij is de oergodin, een van de oudsten van de indiaanse godheden. Haar naam is de originele naam van de Mount Everest. Zij is de godin van de berg zelf, de godin voor de velen die verblijven op de hemelhoge top en biedt rijkdom en spirituele inzicht voor diegenen die haar raad zoeken. Zij rijd op een grommende witte leeuw en haar boosheid en glimlach kan niet voorspelt worden, terwijl er gezegd word dat immoreel gedrag haar toorn bemoedigt.

Chomo lung ma word beschouwd als de ´Moeder van het universum` sinds zij de hemel zo dicht bereikt. In feite is er geen hogere plek op aarde. De lokale bevolking aanbid haar. Omraamt aan elke kant door lagere godheden is zij versierd en draagt een massieve witte kroon. Gevoed door haar, de goden vernieuwden hun krachten en ontvingen de moederlijke liefde dat hun de goddelijke energie gaf.

Zij verspreid haar zegeningen over de hele wereld. Zij word afgeschermd door de geesten van de oude religie en zij tolereert niets wat haar berg onrein maakt. Men gaf deze beschrijving nadat de spray werd gevoeld en getest: Overgave in vertrouwen, het hoogste kunnen bereiken in bescherming. Behouden van een heldere geest en rust. Goed geaard en begeleid zijn bij projecten die zowel intuïtie als ook denken van je vragen.