Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Avalon

15.95
2611
+

De vrouwelijke magie van creatie.

Ingrediënten van deze helende geurfrequentie: Pompelmoes, Atlasceder, Jeneverbes, Wintergreen, Laurier, Kamille Rooms, Duizendblad, Eikenmos, Vanille, Amber, Tolubalsem, Kardamon.

Avalon verdween door de opkomst van het Christelijke geloof. Ze zeggen dat de priesteressen het eiland uit het zicht van de 'gewone' mens zou houden. Om je te verbinden met de mystieke kracht van Avalon, je te wenden tot de natuur en haar cyclussen en van de zon en de maan. Om als vrouw weer in je totale creatieve en magische kracht te komen, is deze geurfrequentie ontwikkeld.

De geur is warm en vrouwelijk ook al zal je er even aan moeten wennen. Het raakt je diep van binnen en schudt alle opgelegde beperkingen van je af die je hebt aangenomen in dit leven maar ook de belastingen uit vorige levens zullen kunnen worden losgekoppeld. Geniet van de vrouwelijke energie en maak gebruik van alles wat in de natuur is te vinden!

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.