Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Transfiguration

15.95
+

‘Op Celniveau en DNA niveau je openen voor het licht’

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Citroen, Kalmoes, Patchouli, Kruizemunt, Rozemarijn, Eucalyptus.
Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

Door met Transfiguration te werken worden je kanalen opengezet voor het licht en liefde. Je hele wezen gaat zich vernieuwen tot op celniveau, zelfs tot op DNA niveau. Je kunt nu al het licht naar binnen laten stromen en zo je frequentie verhogen. Liefde is de hoogste frequentie en zal alle lagere frequenties doen verdwijnen.

Soms merk je dat je weer wordt gevangen door negativiteit van bijvoorbeeld de media en dat je schaduwkant weer even de kop opsteekt. Je geeft je dan over aan emoties zoals, angst, schaamte, haat en schuldgevoelens. Je hebt een keuze, laat je je meevoeren en blijf je in deze gevoelens zitten? Mag hoor, of kies je voor de hoge trilling die liefde heet. Zodra je liefde toelaat merk je dat dit veel fijner is. Je wordt niet opgeslokt door nare gevoelens en je hebt de gelegenheid om je trilling te verhogen en door te stappen naar het 5D tijdperk.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.