Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Auraspray Power of Now

15.95
+

‘Ik hou je in het hier en nu!’

Ingrediënten: Rozemarijn, Patchouli, Palo Santo, Ylang Ylang, Palmarosa, Vanille, Oud, Tolubalsem.
Verder zijn er verschillende kristallen en remedies in verwerkt om de energie nog krachtiger te maken.

De kracht van het hier en nu. Dat is 5D, geen verleden en geen toekomst. Helemaal vrij van belemmeringen en toekomst verwachtingen. Geen beren op de weg en geen ballast van belemmerende overtuigingen. Gaan waar je hart en je ziel je naar toe brengt. De inspiratie ontstaat vanuit je innerlijke stilte. Je maakt je geen zorgen om wat er allemaal voor je ligt aan uitdagingen, teleurstellingen en overwinningen maar je bent helemaal in het nu.

Deze geurfrequentie zal je helpen om in het hier en nu te zijn en te blijven. Maak er een momentje van, gebruik de Power of Now op jouw favoriete manier en ga zitten. Ervaar wat het betekend om in het hier en nu te zijn.

Ik hoorde laatst een mooie metafoor. Als het pikdonker is en je zit in de auto, dan zie je alleen het verlichte stuk van ongeveer 60 meter. Je kunt de weg afleggen zonder te zien waar je rijdt. Maar uiteindelijk kom je op je bestemming aan. Je wordt tijdens je reis niet gehinderd door al die dingen die er zijn en je kunnen afleiden.

*Geurmengsel verkrijgbaar op bestelling.