Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

P08bis Lime Green Pomander airconditioner - NIEUW

34.90
+

Lime Green - Limoen groen

De Lime Green Pomander geeft je echt het gevoel dat zelfs temidden van alle schaduw, moeilijkheden en duisternis, … er een ongelooflijk Licht & Lichtheid begint te dagen.

Licht dat is gebaseerd op hoop en een Licht dat is gebaseerd op de mogelijkheid om vanuit een overvloedige plaats te leven. Alle positieve aspecten die kunnen ontstaan, komen tot uiting in deze limoengroene energie.

De aangename citrusgeur van deze pomander doet denken aan de lente. En de schone, fruitige & frisse geur van de Lime Green pomander snijdt door de grijze lucht en verwelkomt zonneschijn in ons leven. Het is een zeer herstellende energie voor de subtiele velden en brengt een gevoel van hernieuwde energie en een gevoel van doel in het elektromagnetische veld en je lichaam.

Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen.
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een pomander (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt.

Gebruik: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte.


Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte.

100 ml

Aura-Soma Pomanders zijn gemaakt met een unieke mix van essentiële oliën en plantaardige ingrediënten, gekweekt in biodynamische en organische omgevingen, in een plantaardige biologische alcoholoplossing. Elke combinatie is verder verbeterd met spagyrische tincturen van kristallen en het zeer krachtige Aura-Soma-energieproces. Elke Pomander bevat wisselende concentraties van 49 kruidenextracten (7 x 7 voor de 7 subniveaus van de 7 chakra's). Zeven kruiden hebben betrekking op de specifieke kleur van de Pomander, en de andere 42 kruiden hebben betrekking op de meer subtiele energieën en potenties. Aura-Soma Pomanders helpen om balans en rust in je energetisch systeem te brengen en zijn perfect om het meeste uit jezelf en je dag te halen. Ze zuiveren, hernieuwen en bekrachtigen jouw energie. Zo heeft elke kleur haar eigen ondersteuning en waardevolle kracht.