Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Koraal set - "Ik zeg het verleden vaarwel en verwelkom de liefde."

87.80
+

Koraal set bestaat uit Equilibrium fles B87 + Pomander Koraal + Licht Koraal

De equilibrium fles is voor op het lichaam aan te brengen en zal via de huid opgenomen worden tot in je celgeheugen om zo het thema waar ze voor staat te transformeren.

De pomanders werken op de subtiele aura lagen en werken van energie naar materie. Terwijl de equilibrium flessen van materie naar energie werk

Dus de quintessence werkt op de spirituele, psychische en emotionele lagen in om zo de materie (het fysieke lichaam) positief te beïnvloed

De equilibrium flessen werken in op de materie (het fysieke lichaam) om zo de energie (aura) positief te beïnvloeden

Het is nuttig om de equilibrium, pomander en de quintessence samen te gebruiken. Ze ondersteunen elkaar en maken het proces makkelijker en er is veel meer verdieping in het transformatieproces.

B 87: De wijsheid van liefde. Lost houdingen op zoals “ik ben niet goed genoeg”, of “niemand houdt van mij”, of “er is niemand die ik kan vertrouwen”; laat wijsheid en liefde toe om te groeien. Oplossing van onbeantwoorde liefde, op alle niveaus.

Gebruik: Smeer de olie op de hele buik en op de onderrug.

Affirmatie: "Ik zeg het verleden vaarwel en verwelkom de liefde."

Aura-Soma England zegt:
The wisdom of love that enables us to see oneself beyond the reflection of self.

To go beyond the reflection of self in relationship and circumstances to perceive the eternal self.
As we immerse ourselves in the depths to witness this essential self as an expression of divinity within our humanity, we may emerge awakened with a new sense of self-acceptance, awareness and beingness.
Any unrequited love of the past may be released as we let go into the wisdom of love which values all forms of living and loving.


Pomander Koraal

Helpt om te leren om anders lief te hebben.

Helpt om delen van onszelf lief te hebben die we het minst accepteren en helpt om verantwoordelijkheden met meer vreugde te accepteren. Leert ons onze angsten aanvaarden.

Beschermd de ruimte van mensen die met misbruik te maken hebben. De nieuwe Christusenergie. Genezing van niet teruggekregen liefde.
Dit is een bescherming voor ons wezen om ons een groter gevoel van onafhankelijkheid te geven.

Brengt inzicht in onderlinge afhankelijkheid, helpt ons bij competitie. Een bewustwordings-Pomander die een ongelooflijk diep gevoel van vreugde brengt.
Helen van onbeantwoorde liefde. Helpt je om te leren je angsten lief te hebben.

Aanbrengen aan de rechterkant van het lichaam en rondom het bekken (de tweede chakra).


Pomander Licht Koraal:

Licht korale Pomander helpt ons de delen van onszelf lief te hebben waar we negatieve aandacht aan hebben geschonken, om meer van onszelf te kunnen houden, om aardiger voor onszelf te zijn.
Wanneer we de delen van onszelf erkennen dat we niet zoveel hebben liefgehad en ons realiseren dat ze een integraal onderdeel van ons wezen zijn, kunnen we herkennen dat wanneer er een verschuiving is, het vaak een negatieve ervaring is waarvan we hebben geleerd.

De licht korale Pomander kan ons helpen bij het verwelkomen van diepe vreugde en bevrijding als we onze bijdrage leveren aan universele spiritualiteit.
Omdat het koraal wordt herkend als een diep ontwaken van de Christusenergie.

Op mentaal niveau heeft licht koraal te maken met gemeenschapssamenwerking en het gevoel van een geïntegreerd geheel.
We kunnen ernaar kijken vanuit het feit dat we ons bewust zijn van wat er met ons gebeurt terwijl we tegelijkertijd dat bewustzijn kunnen uitbreiden naar wat universeel gebeurt.

De licht korale pomander kan ook gebruikt worden wanneer we ons zeer kwetsbaar voelen in een omgeving. Hij is in het bijzonder voor degenen die heel gevoelig en/of hooggevoelig zijn.
Hij is bedoeld om ons vermogen met deze gevoeligheid om te kunnen gaan, te ondersteunen.

Deze gevoeligheid kan spontaan uit het niets opkomen vanuit een ongekende bron.