Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Magenta set - "Ik voel de Liefde van boven en voel me geborgen."

87.80
+

Deze set bestaat uit: equilibrium B 67 + pomander magenta + quintessence Pallas Athena

De equilibrium fles is voor op het lichaam aan te brengen en zal via de huid opgenomen worden tot in je celgeheugen om zo het thema waar ze voor staat te transformeren.

De pomanders werken op de subtiele aura lagen en werken van energie naar materie. Terwijl de equilibrium flessen van materie naar energie werk

Dus de quintessence werkt op de spirituele, psychische en emotionele lagen in om zo de materie (het fysieke lichaam) positief te beïnvloed

De equilibrium flessen werken in op de materie (het fysieke lichaam) om zo de energie (aura) positief te beïnvloeden

Het is nuttig om de equilibrium, pomander en de quintessence samen te gebruiken. Ze ondersteunen elkaar en maken het proces makkelijker en er is veel meer verdieping in het transformatieproces.


Quintessence Pallas Athena:

Creatieve expressie van liefde en schoonheid - Helpt om aandacht te schenken aan de kleine dagelijkse dingen.

Bewustwording van schoonheid in alle dingen. Inspireert onze creativiteit, onze dromen en onze visie.
Hij helpt om een dieper begrip te hebben van energieën als rijkdom, de reden van het bestaan. Ontbloot dat wat niet zichtbaar is zodat we er ons van kunnen bevrijden.

Inspiratie voor je creatieve talenten, je dromen en je visioenen. Helpt je om een beter begrip te krijgen van de energieën die te maken hebben met voorspoed en een goed levensonderhoud. Brengt alles binnen ieders bereik.

Voor mensen die dromen, openbaringen zien of visies creëren.


Equilibrium B67: Love from Above

MAGENTA / MAGENTA - Goddelijke liefde. Liefde in kleine dingen. Helpt ons bewustzijn op het moment te richten en God te eren in zijn handelingen op elk moment; brengt meer zachtheid en ontvankelijkheid in het dagelijks leven. Goddelijke liefde drukt zich uit in dienstbaarheid.
Gebruik: Smeer de balansolie op het hele gebied van romp en borst.

Affirmatie: "Ik wacht geduldig tot het Goddelijke zich in mijn leven onthult."

Aura-Soma England zegt:
Love in the little things when practiced brings recognition of the Divine Presence in all things.

Our spiritual intent and integrity as a practical application of bringing love into the little things. The development of awareness, mindfulness and attention in daily activities leads to a growth in consciousness.
Can bring a quality of grace to our lives with the ability to move into new events and circumstances as we see what we need to do.


Pomander Magenta:

'Magenta - de liefde van boven'

Wanneer ik mij omhul met deze heilige stof voor mijzelf, heb ik mijzelf lief en voel ik de Liefde van Boven. (As I offer this sacred substance to myself, for myself, I love myself and feel the love from above)

Geur ervaring: Bloemig, aromatisch.
Essentiële Oliën: Rozengeranium, Ylang Ylang, Roos
Kristal Energieën: Rozenkwarts, Watermeloen Toermalijn
Chakra: 8ste boven de kruin en de Ziele Ster.

Deze pomander brengt de energie van onze ziel in het lichamelijke. Het gevoel dat boven ons, boven de kruin de bron van liefde is.
Hij werkt als een herinnering dat wij toegang hebben tot de liefde van boven. Daadwerkelijk betekent dit dat wij de mogelijkheid verwelkomen om in alles wat wij doen onze liefde en aandacht te brengen.
Wanneer wij oefenen liefde in kleine dingen te brengen, zou dat vanzelf ook bij grote dingen kunnen gebeuren.
Het gebruik van deze Pomander zou ons kunnen helpen om met onze essentie, met onze kern in aanraking te komen.

Het Aura-Soma team & Mike Booth schrijven over deze pomander:

21 juni is de tijd van midzomerdag op het noordelijk halfrond en midwinterdag op het zuidelijk halfrond, en daarom is het een veelbelovende dag.
Gezien de betekenis van deze tijd is er heel wat activiteit geweest op Shire Farm. De vormgeving op het chakra-pad is opnieuw uitgelijnd en er is roze kwarts geplaatst rond de grote Hathor-sculptuur naast de hartvijver.
Bovendien hebben we aan de glyfen gewerkt op de Maya Boom des Levens, die op de achtste chakra zal komen, boven de kruin.

De Engelbewaarder en de Hartengel voor 21 juni is B66. Deze fles, ‘de actrice’ is de voorloper van B67 - waarin voor het eerst de magenta energie in het systeem verschijnt, zowel in de bovenste als in de onderste fractie van een Equilibriumfles.
Bij de betekenis van deze gebeurtenissen, zowel wereldwijd als lokaal, krijg ik een gevoel van een overdonderende en diepe synchroniciteit met het geboorte van de magenta Pomander vandaag.

De magenta Pomander, lang verwacht, is bijzonder nodig en geschikt in deze tijd. Ik (Mike Booth) voel sterk aan dat we nu zelfs nog bewuster moeten zijn, dat we moeten herinnerd worden aan de ‘liefde van boven’.
In het Aura-Soma systeem zijn ‘liefde van boven’ en ‘liefde in de kleine dingen’ nagenoeg synoniem, aangezien beiden innig verbonden zijn met de magenta energie.
Ik (Mike Booth) herinner me dat mij bij de geboorte van de Equilibriumfles Aartsengel Chamaël de gedachte werd doorgegeven dat in de niet zo heel verre toekomst de magenta Pomander zou geboren worden.

Ik (Mike Booth) herinnerde me ook dat Vicky vaak vertelde over de manier waarop ze magenta had gebruikt in haar praktijk, een plaatselijke behandeling die voor het eerst voor haar helende mogelijkheden werd erkend tijdens de slag van Magenta in 1859. Misschien krijgen we in deze tijd de kans om ‘heel’ te worden (de stam van het woord helen), en de mogelijkheid om onze karmische wonden te helen.
Liefde is niet enkel het antwoord, het is ook de sleutel tot onze healing. Als we niet van onszelf houden, hoe groot is dan de kans dat we om anderen geven?
Laten we niet vergeten wie belangrijk is om als eerste en meest van te houden als we ons onderdompelen in de magenta straal.
Als het goed voor je aanvoelt, stel ik voor dat je bij de eerste keer dat je het in je aura gebruikt, vanuit de ster in je buik het volgende zegt: ‘Terwijl ik dit sacrale product aan mezelf schenk, voor mezelf, hou ik van mezelf en voel ik de liefde van bovenaf’.

Naarmate de golf van magenta energie zich vervolgens doorheen ieder van ons verspreidt in de wereld, kunnen we misschien zien of het magenta meer gaat schitteren als we naar de regenboog kijken.