Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Geranium Roos (Bourbon)

13.70
1585
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Geranium Roos (Bourbon)" is 1.

Zuivere etherische olie van Bourbon Geranium De 'bourbon' geranium behoort tot de beste geraniumoliën. De etherische olie van roosgeranium is een populaire geur die te omschrijven is als zoet en sterk naar rozen geurend. Roosgeranium is goed te mengen met etherische olie van patchouli, lavendel, wilde roos, jasmijn, basilicum, bergamot, citroen, pompelmoes, petit grain en sinaasappel.

Op het lichaam: Helpt bij angst en nerveuze spanning. Werkt goed op de huid, is pijnstillend, wond- helend en vermindert acne. Geeft evenwicht in de hormonenhuishouding en stimuleert het lymfevatenstelsel en de alvleesklier. Waardevol voor de behandeling van de nieren en bij infecties van de urinewegen.

Emoties & psyche behandelen: Werkt kalmerend en verfrissend op de geest. Is succesvol voor het behandelen van depressies en angstaanvallen.

Spiritueel - Energetisch: Geranium heeft een genezende en rustgevende werking waarin gelijkmoedigheid en evenwicht kan terug gevonden worden. Deze olie werkt ontspannend en opwekkend bij mensen die geestelijk uitgeput zijn en/of een zwakke constitutie hebben. Ook beschermt geranium tegen vijandige of negatieve invloeden en trekt vriendelijkheid aan.

10ml per flesje