Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Gember

13.27
1586
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Gember" is 1.

Zuiverende etherische olie van gember
De etherische olie van gember heeft een plezierige, warme en houtig-kruidige geur. Gember gaat heel goed samen met etherische olie van sandelhout, cederhout, ylang ylang, bergamot, wilde roos, citroen, pompelmoes, mandarijn en sinaasappel.

Op het lichaam: Helpt goed bij artritis, vermoeidheid, spierpijn, reumatische aandoeningen, verstuikingen, verrekkingen, slechte bloedsomloop, slijmvliesontsteking, sinusitis, heesheid, keelpijn, krampen, indigestie, flatulentie, misselijkheid, reisziekte, koorts, infectieziekten, griep, verkoudheid, geestelijke uitputting. Geeft aan mensen die onder psychische koude leiden, warmte, bescherming en geborgenheid.

Emoties & psyche behandelen: Gemberolie stimuleert de verbeelding en is daarom bij uitstek de essence voor kunstenaars of mensen die moeite hebben vorm te geven aan hun leven of hun eigen mogelijkheden niet zien. Het is eveneens een licht afrodisiacum.

Spiritueel - Energetisch: Gember helpt om oude idealen en ideeën op te geven die vast gehouden worden door angst van het nieuwe en/of het onbekende. Gember helpt om de `te leren lessen` uit het verleden toe te passen in het heden.

10ml per flesje