Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Kamille (Roomse)

20.95
1589
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Kamille (Roomse)" is 1.

Zuivere etherische voor gevoelige huid
De etherische olie van Roomse kamille is bijzonder omdat het goed te gebruiken is bij een gevoelige huid in tegenstelling tot de echte kamille. Roomse kamille is dan ook heel geschikt voor kinderen. Het heeft een typische zoete en frisse kamille geur. Roomse kamille is goed te mengen met etherische olie van scharlei, bergamot, geranium, lavendel en lavendin.

Op het lichaam: Werkt heel genezend bij maagpijn, maagzuur en bij een aanhoudende slechte spijsvertering. Geeft verlichting bij pijnlijke tepels. Verzacht pijn in het algemeen.

Emoties & psyche behandelen: Helpt bij overgevoeligheid, rusteloosheid, ongeduld, woede en irritatie. Verdrijft spanning en angst.

Spiritueel - Energetisch: Kamille heeft een zeer sterke kalmerende en troostende werking. Dit geldt voor de Roomse kamille en voor de Echte kamille. Ze zijn werkzaam op alle niveau's : het lichamelijke, het emotionele en subtiele. De diepblauwe kleur van echte kamille wijst op de affiniteit met de keelchakra, waarop deze olie een versterkend en kalmerend effect heeft. Deze werking zal nog versterkt worden als de olie wordt gebruikt in combinatie met blauwe stenen zoals bvb sodaliet, lapis lazuli, ... Kamille gebruikt men voor het bevorderen van de communicatie. Ook zeer nuttig als de waarheid gezegd moet worden, zonder bitterheid en/of boosheid. Roomse kamille is lichter blauw en heeft eveneens een rechtstreekse uitwerking op de keelchakra, maar dan wel in de hoogste octaven. Deze olie kan helpen de hoogste spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen en versterkt de mediamieke begaafdheid.

Gebruik haar in combinatie met lichtblauwe stenen zoals chalsedoon, aquamarijn,... Blauw is een zeer kalmerende kleur en dus ook kamille is zeer nuttig om opwinding en/of te grote activiteit in een chakra af te remmen (dus niet alleen in de keelchakra). Gebruik kamille om de aura te genezen op plaatsen waar sprake is van hitte, opgewondenheid, kwaadheid,...

5ml per flesje