Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Kamille (Echte)

22.48
1590
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Kamille (Echte)" is 1.

Zuivere etherische olie van kamille
De etherische olie van echte kamille heeft een zoet, kruidig aroma met een frisse en fruitige ondertoon. Kamille kan je goed mengen met etherische olie van: ylang ylang, neroli, salie, lavendel, lavandin en scharlei.

Op het lichaam: Werkt heel genezend bij maagpijn, maagzuur en bij een aanhoudende slechte spijsvertering. Geeft verlichting bij pijnlijke tepels. Verzacht pijn in het algemeen.

Emoties & psyche behandelen: Helpt bij overgevoeligheid, rusteloosheid, ongeduld, woede en irritatie. Verdrijft spanning en angst.

Spiritueel - Energetisch: Kamille heeft een zeer sterke kalmerende en troostende werking. Dit geldt voor de Roomse kamille en voor de Echte kamille. Ze zijn werkzaam op alle niveau's: het lichamelijke, het emotionele en subtiele. De diepblauwe kleur van echte kamille wijst op de affiniteit met de keelchakra, waarop deze olie een versterkend en kalmerend effect heeft. Deze werking zal nog versterkt worden als de olie wordt gebruikt in combinatie met blauwe stenen zoals bvb sodaliet, lapis lazuli, ... Kamille gebruikt men voor het bevorderen van de communicatie. Ook zeer nuttig als de waarheid gezegd moet worden, zonder bitterheid en/of boosheid. Roomse kamille is lichter blauw en heeft eveneens een rechtstreekse uitwerking op de keelchakra, maar dan wel in de hoogste octaven. Deze olie kan helpen de hoogste spirituele waarheid tot uitdrukking te brengen en versterkt de mediamieke begaafdheid.

Gebruik haar in combinatie met lichtblauwe stenen zoals chalsedoon, aquamarijn,... Blauw is een zeer kalmerende kleur en dus ook kamille is zeer nuttig om opwinding en/of te grote activiteit in een chakra af te remmen (dus niet alleen in de keelchakra). Gebruik kamille om de aura te genezen op plaatsen waar sprake is van hitte, opgewondenheid, kwaadheid,...

5ml per flesje