Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Dragon

8.15
3651
+

Dragon - Artemisia dracunculus

Dragon is afkomstig uit het Midden Oosten en werd reeds in het jaar 1000 gebruikt door arabische dokters. Tijden de Middeleeuwen noteert Avicene zijn krampstillende en verteringsstimulerende werking. Haar huidige reputatie heeftde olie te danken aan haar efficiënte werking tegen gasvorming en intestinale fermentatie, en ook bij pijnlijke regels. De essentiële olie wordt in de aromatherapie gebruikt voor haar neuromusculaire krampstillende, antivirale en anitallergische eigenschappen. Van oudsher bekend om zijn eigenschappen: " sterk krampstillend " maagmiddel, eetlustopwekkend, carminatief (tegen winderigheid) " antiallerisch " anti-inflammatoir (ontstekingsremmend) " gaat fermentatie tegen " mentaal tonicum (opwekkend). De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.

Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

5 ml