Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Cypres ladrôme

8.45
1580
+

Minimale hoeveelheid voor "Cypres ladrôme" is 1.

Cypres - Cupressus Sempervirens

Op het lichaam: Goed voor bronchitis, astma en kinkhoest. Werkt heel heilzaam bij zware menstruaties. waardevol voor alle overgangsproblemen. En helpt goed om de geur van zweetvoeten te verdrijven. Helpt om een droge spatische hoest of hoest bij bronchitis te verlichten.

Emoties & psyche behandelen: Voor meer energie bij geestelijke vermoeidheid. Werkt versterkend en troostend bij verbroken relaties en bij rouw. Brengt kalmte en emotionele rust in tijden van verandering.

Spiritueel - Energetisch: Cypres helpt goed bij grote veranderingen in het leven, bvb verandering van werk of verhuizing, maar bij grote beslissingen op spiritueel vlak. Cypres is ook werkzaam bij de pijnlijke en/of moeilijke overgangsperioden in het leven, zoals de dood van een geliefd persoon, het einde van een relatie, ... De etherische olie van cypres heeft een houtig, kruidig en doorrookt aroma. Cypres wordt veel gebruikt in mannenparfums. De etherische olie van cypres is goed te mengen met wilde roos, tea tree, niaouli, lavendel, jeneverbes en cederhout.

10ml