Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Salie Spray 100 ml DGL

18.95
3761
+

Salie staat bekend om de sterke energetische reinigende werking. De salie spray is makkelijk als roomspray voor reiniging. De spray bestaat uit 100% natuurzuivere salie olie van een heerlijke lichte kwaliteit verwerkt in een natuurlijke alcohol.

Spuit regelmatig met deze spray enkele keren door de ruimte die je wenst te zuiveren van negatieve energie. Doe dit regelmatig om de ruimte energerisch zuiver en aangenaam te houden.

Je kan deze spray ook als auraspray gebruiken.

Spuit dan enkele keren over je heen (met gesloten ogen) en blijf even in de nevel staan.

Bij Valérie’s Aroma-atelier kan je ook eenvoudig 100% natuurzuivere salie olie kopen.

HET VERSCHIL TUSSEN SALIE OLIE SPRAY EN CLEAN ENERGY

Vaak wordt er gevraagd wat nu het verschil is tussen de spray met salie olie en onze Clean Energy. De werking, het reinigen van de ruimte en aura, is wat bij de Clean Energy op een hogere niveau. Maar de spray met salie olie heeft juist weer een diep reinigende werking in ruimtes waar de energie niet zuiver of zwaar aanvoelt. Het is echter ook een kwestie van smaak. Als je graag salie als etherische olie brandt maar je wilt niet met de rokerige nageur zitten dan is deze spray met salie olie een fijne vervanging om te kopen.

100 ml