Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Tourmalijn kwarts ruw: kwarts met zwarte toermalijn

5.50
2170
+

Kwarts met zwarte toermalijn Toermalijnkwarts is een combinatie van de eigenschappen van kwarts en toermalijn. Toermalijnkwarts verandert negatieve gedachten en energieën in positieve en laat spanningen verdwijnen. Hij harmoniseert de meridianen, de verfijnde lichamen en de chakra's . Op het psychische niveau integreert en geneest hij schaduwenergieën. Tourmalijnkwarts kan je het best bij je dragen of plaatsen want hij lost effectief problemen op. Deze steen helpt bij rouwverwerking & groeiprocessen. Maar ook bij mentale emotionele processen.

Je kan tourmalijnkwarts gebruiken om hyperventilatie te bestrijden. Het is een aardende steen die het energieveld van het lichaam versterkt tegen 'aanvallen' van buitenaf. Hij helpt tegen zenuwachtigheid en overspannenheid en is een goede hulp om eerlijk & helder te communiceren. Toermalijnkwarts is 'de' steen die je kan helpen.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.

Brokje van ca 4 - 5 cm