Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Orgon piramide Zeven Chakra's

31.00
+

Orgon Piramide Zeven Chakra's

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgon negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen, spin-inversie en elektrosmog. De orgon-piramide is speciaal gemaakt om het energieveld in een leef- of werkruimte meer in balans te brengen.

Orgoniet helpt om negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie. Het werkt continue. Helpt je de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie. Het zuivert de atmosfeer & zet negatieve energie in positieve energie. Reinigt en brengt je aura en chakra's in balans. Effectief tegen electrosmog, spininversie en negatieve aardstralen. Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries. Vermindert de schadelijke effecten van allerlei straling (ook WIFI). Helpt planten beter groeien. Werkt tegen ongedierte. Brengt een gevoel van evenwicht & harmonie en zorgt voor een gelukkige & positieve levenshouding. De energie wordt gereingid & in balans gebracht.

Materiaal: glas, hars, edelsteen, metalen
Afmetingen: 7.5 x 7.5 x 6cm