Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Elektro-Stress Auraspray

15.95
2699
+

Beschermt tegen straling van GSM, huistelefoon, televisie, wekker, Wifi, zendmasten etc. Ben je ook uitgeput als je te lang achter een computer zit? Je kind super druk omdat ze op school werken met een digibord? Onrustig slapen? Slechte concentratie? Een onrustig ondefinieerbaar gevoel? Zelfs vage klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor te vinden is kan veroorzaakt worden door elektro-stress.

De Groene Linde: `De spray is speciaal bedoeld om jezelf te reinigen en te beschermen tegen deze straling. Ik ben met een groepje therapeuten en een wichelroede loper de oliën & sprays wezen uittesten. Op het moment dat je aan de olie of spray ruikt en in je energie systeem terecht komt zal jouw energie naar het NUL punt terug keren. Dit hebben we ervaren als een rust gevoel. Het is alsof het stil wordt.

Hoe kun je het gaan gebruiken?
De auraspray is makkelijk en snel in gebruik. Je kunt het zien als een verkwikkende douche. Spray enkele malen boven je hoofd en laat de nevel enkele seconden over je neer dalen. De spray kun je bij je dragen of spuiten in een zoutpotje.