Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Orgon piramide - Seleniet

31.00
+

Orgon betekent levensenergie chi, ether of prana). Orgoniet bestaat uit een combinatie van kristal, hars en metaal. Het beschermt tegen schadelijke (elektromagnetische) straling en andere energievervuiling. Orgoniet heeft een algemeen ontspannende werking en bevordert fysieke en spirituele gezondheid.

De orgoniet piramide is speciaal ontworpen om de energieën in je werk- of leefruimtes te balanceren.


Seleniet is een beschermende steen die je helpt rust en balans te creëren en reinigt de aura. Wanneer je met spiritualiteit bezig bent zal seleniet je helpen om te aarden, maar ook zal seleniet je gavens vergroten en je inzichten geven.

Seleniet helpt je om controle te hebben (en te houden) over jezelf en de kalmte te bewaren. Hij helpt je een stap terug te nemen in lastige situaties om dan bewust waar te kunnen nemen wat jouw eigen patronen zijn om deze dan te doorbreken.

Seleniet kan je gebruiken om entiteiten en andere wezens van de aura los te maken of om te voorkomen dat iets van buiten de geest & energie beïnvloed.

Seleniet kan door haar reinigende eigenschappen en zachte energie heel goed gebruikt worden om andere stenen mee te reinigen en op te laden.

Piramides van seleniet zijn mooie hulpmiddelen voor healers en lichtwerkers. Dit omdat seleniet als ‘scanner’ werkt binnen het energieveld en kunnen daar blokkades opheffen en toegang geven tot kennis over de spirituele oorsprong ervan.

Je kan (ook bij jezelf) er goed je aura mee zuiver houden (best dan een seleniet orgon hanger erbij combineren).

Seleniet kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen.

Seleniet bevat calcium en zwavel en deze elementen stimuleren het emotionele lichaam en helpen je om stagnaties te overwinnen en om niet in een veilige zone te blijven, maar om vooruit te blijven gaan in je leven.

ca 7.5 x 7.5 x 6 cm