Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Blauw

27.90
1517
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Blauw" is 1.

Scheppingsstraal: Blauw
Geurspray met magnolia en ho blad.

  • De gezonde ordening in stand houden en weer herstellen
  • Functionerende structuren opbouwen
  • Stabiliteit
  • Het levensplan begrijpen
  • Waarheid en diepe vrede op alle niveaus

Trefwoorden: Structuur - gezonde ordening - stabiliteit - evenwichtig - ontspannen - waarheid - vertrouwen - bereiken - doelgericht handelen - wilskracht - het levensplan begrijpen.

De Blauwe Scheppingsstraal is de straal van de ordening. Hij brengt ordening en stabiliteit vanuit het hoogste scheppingsniveau tot in de aardse manifestatie. Hij ondersteunt mensen om het ordeningsprincipe te begrijpen en te herkennen, zoals het zich in de verschillende gebieden van het leven verwerkelijkt. Hij versterkt de verbinding met de ziel en het ware wezen. Zo is het gemakkelijker om het levensplan te herkennen en ernaar te handelen. We kunnen begrijpen wat ons ontbreekt en wat ontbreekt om de harmonie met het zielenplan en het scheppingsplan weer te herstellen. De blauwe Scheppingsstraal ondersteunt ook bij het herkennen van de natuurlijke ordening en de afwijkingen daarvan in de schepping, in de verschillende structuren en in het eigen leven. In situaties van chaos en stress helpt hij om tot rust te komen en nieuwe structuren te vinden.

Ook in de puberteit en de overgang helpt hij sneller in hormonale harmonie te komen en deze te stabiliseren. De blauwe Scheppingsstraal leidt naar diepe vrede en innerlijke rust. De blauwe Scheppingsstraal laat duidelijk zien waar iets niet in orde is. Wie uitgeput is, maar het niet waarneemt, wordt moe. Wie innerlijk onder druk staat, kan de spanning ook als hitte in het lichaam bemerken.

Therapeutisch gebruik: de blauwe straal van de Elohim kan ontstekingsprocessen in het lichaam verzachten en in orde brengen. Hij werkt ontgiftend en kan vreemde energieën en eiwitten in het lichaam - energiesysteem opruimen. Dat kan gepaard gaan met een toename aan speekselproductie en de lichaamsgeur. Bij therapeuten versterkt deze straal de waarneming.

Krachten en wezens van de blauwe straal: de aartsengel Michaël en de opgestegen Meester Lao Tse en El Morya. De energie ervan manifesteert zich in de saffier.

Ervaringen: gebruikers hebben de ervaring dat de blauwe Scheppingsstraal de genezing ondersteunt, omdat hij de impuls geeft, om de natuurlijke, gezonde orde weer te herstellen. Velen ervoeren een houvast en innerlijke vrede, toen zij hem gebruikten. Gebruikers benutten hem ook om rustiger en meer ontspannen te slapen. Bij nukken en nare stemmingen in de omgeving konden gebruikers in de eigen kalmte blijven en de ontstemming van anderen beter verdragen. Ook bij examenvoorbereidingen werkt hij positief.

Gebruikers hadden de indruk, dat de leerstof op de juiste plaats in de hersenen terecht komt en gemakkelijker op te roepen is. Enkele gebruikers lieten weten, dat zij de vele nieuwe indrukken bij reizen, beter konden verwerken. Met name kinderen die anders niet tot rust kwamen, waren meer ontspannen. Sommige gebruikers zetten de spray en voor zichzelf, en als ruimtespray in bij een familiefeest, toen onderwerpen en problemen dreigden te escaleren. Daardoor werden de familieleden rustiger en vonden een 'nieuwe ordening'.