Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Reizen 39

23.90
3855
+

39. In het HIER en NU zijn - REIZEN

Samenvatting: Wakker en helder zijn Aanwezig zijn De verbinding met de aura en het lichaam versterken

De REIZEN essence: Versterkt de verbinding tussen het fysieke en fijnstoffelijke lichaam en stabiliseert de aura. Daardoor kan men in situaties, waarin men,naast zichzelf staat of niet helemaal aanwezig is, weer in het lichaam terug keren, aanwezig en wakker zijn.
Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen: In welke situatie vind ik het moeilijk om in het hier en nu te zijn, volledig er te zijn? Zijn er situaties waarin ik liever in dromenland ben dan in de realiteit?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence: De Reizen essence is een mix bestaande uit: Uriël, Boom en Seraphis-Bey.
Zij helpt vaak bij een jetlag: Hiervoor moet de essence voor aanvang van de reis, om de twee uur tijdens de vlucht en na aankomst, in de aura en op de voeten en hoofd verneveld worden. Een jetlag treedt niet alleen tijdens vliegreizen op, maar ook tijdens lange autoreizen en bij hoge snelheid. De aura en het lichaam zijn dan niet meer stabiel met elkaar verbonden. Zij helpt ook om 's ochtends bij het wakker worden en na meditaties of innerlijke reizen, weer helder en present te zijn.

30ml