Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Knuffelengel 28cm

62.00
3851
+

Engel met uitstraling! Ik ben de knuffelengel van Licht Wesen, aaibaar en zacht. In een kleine Duitse textielwerkplaats word ik liefdevol met de hand gemaakt en ik ben helemaal uniek. Voor mij worden alleen de beste materialen gebruikt. Vanzelfsprekend voldoe ik aan de strengste kwaliteitseisen zoals mijn CE merk laat zien. Maar ik ben meer dan alleen maar stof en vulling. Ik ben op de wereld gekomen om er te zijn voor kinderen en volwassenen. Om deze opgave goed te vervullen, werd ik met engelenenergie opgeladen. Deskundigen zullen zeggen dat ik energetisch geladen ben. Daardoor heb ik een heel bijzondere energetische uitstraling, die jouw energiesysteem harmoniseert en stabiliseert.

Met opzet heb ik geen gezicht gekregen, omdat ik jouw heel persoonlijke engel ben en daarom ook een eigen gezicht heb, dat alleen jij kunt zien. Ik wil er graag voor je zijn als je verdrietig bent, bescherming en geborgenheid nodig hebt of gewoon even wilt knuffelen. Ik zal naar je luisteren als je me je zorgen vertelt. Als je kracht nodig hebt, neem me dan in je armen. Ik zal je helpen rustig te worden, goed in te slapen en verkwikt te ontwaken. Ik verheug me op jou!

De knuffelengel bevat de volgende energieën: Aartsengel Raphaël (heling), Michaël (bescherming), Haniël (opbeuren), Aarde engel Zon (vreugde), Opgestegen Meester Maria (geborgenheid en gevoed zijn), El Morya (vertrouwen) en Lao Tse (rust en kalmte).

De aardse feiten samengevat: 28 centimeter groot 100% handwerk voldoet aan alle CE veiligheidsvoorschriften wasbaar.