Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Beschermsteen

32.00
3865
+

Wie herkent 't niet? We zijn tot een bepaald besef gekomen van wat we graag in ons leven willen integreren. Echter, al na een paar dagen zijn we ondanks onze inspanningen alweer terug bij de dagelijkse beslommeringen die ons onze pogingen doen vergeten. Wanneer we de visie en het doel direct voor ons zien, hebben we ook wilskracht nodig om dit te realiseren. Daarbij helpt een continue impuls, die ons direct aan ons doel of besef herinnert en die initieert dat innelijk verzet en innerlijke blokkades te overwinnen zijn. Een impuls die ons die 'kick' en ondersteuning geeft om ook daadwerkelijk ons besef of doel in praktijk te brengen. Zo'n ondersteuning is de nieuwe Impuls Button van Licht Wesen!

Een hoogwaardig Swarovski-kristal (20 mm). De Impuls Button is een krachtige begeleider. Doordat hij meerdere malen te gebruiken is door zijn kleefbare achterzijde (circa 7 keer bij schone en vetvrije oppervlakte), kan hij op meerdere oppervlakten gebruikt worden. Bijvoorbeeld op de spiegel, op het beeldscherm van uw pc, de telefoon of op het dashboard in uw auto. En vanaf die plek kan hij daarna weer ergens anders op aangebracht worden. U kunt de Impulser Button dus naar uw werk meenemen of bijvoorbeeld op uw reizen. Bewaart u dan ook het witte folie van de kleefrand, zodat u de Impuls Button in het meegeleverde fluwelen zakje kunt vervoeren. Men kan ook een papiertje aan de Impuls Button hangen, met daarop uw doel geschreven. U wordt dan direct aan uw goede voornemens herinnert.

De Impuls Button is ook bijzonder geliefd bij verliefde paren die de Swarovski-kristal als 'vergeet mij niet' gebruiken. Ook is deze schitterende kristal een uitstekend cadeau voor iemand die u bijzonder lief is! De Impuls Button werkt continue; of we hem nu zien of niet. Zijn kracht is net als de brandstof in een auto. Wij kiezen een doel of visie en de brandstof maakt het mogelijk om dat doel te bereiken. Op dezelfde manier werkt eigenlijk de Impuls Button. U wordt zich van hinderlijke gewoonten bewust en weet hier beter mee om te gaan en uw vaardigheden worden beter zichtbaar. En dat met vrede en liefde, zodat u zich meer en meer bewust bent hoe u bewust en vervult leven kunt.

GEBRUIK
De Impuls Button draagt het Licht Wesen-logo onder de kleeflaag; het teken voor energetische kwaliteit! Draagt u de button in het begin dichtbij uzelf. De Impuls Button zal zich met uw energie verbinden en zal daarna zijn opgave uitvoeren om uw doelstelling of visie in het dagelijks leven te integreren.