Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

06. Djwal Khul: De eigen kracht aannemen

23.90
1995
+

Minimale hoeveelheid voor "06. Djwal Khul: De eigen kracht aannemen" is 1.

Laat zien waar eigen kracht geblokkeerd is laat zien dat ieder zelf de schepper van zijn leven is versterkt hara/centrum en de aura laat je je eigen kracht aannemen Djwal Khul is de meester die ons de ogen opent voor de eigen kracht en sterkte.

Djwal Khul leert ons niet anderen de schuld te geven van onze problemen en leert ons tevens ons zelf niet als slachtoffer op te stellen. We worden ons ervan bewust dat we zelf de volle verantwoordelijkheid voor ons leven dragen, voor alles wat we doen en wat er gebeurt. Vervolgens leren we dat we in een wereld leven waar vreugde en verdriet is, waar liefde en haat is en dat deze polariteit een functie heeft. We kunnen niet alleen het mooie zien. Zou je het slechte namelijk niet kennen, dan kun je de waarde van het mooie nooit waarderen. Met Djwal Khul integreer je de tegenpolen en ga je op weg naar de heelwording (ongedeeldheid).

Met zijn sterke energie laat Djwal Khul je zien waar je je eigen kracht verloochent en waar je je eigen verantwoordelijkheid niet op je neemt. Je krijgt inzicht in je blokkades en je blokkades zullen wegvallen. Het kan blijken dat je je rampspoed zelf hebt geschapen; dit kan confronterend zijn, maar zal uiteindelijk bevrijdend werken.

Djwal Khul maakt je bewust van je eigen kracht. Je krijgt een sterke verbinding met je kracht in het hara centrum, waardoor de verbinding met de kosmische energie wordt geopend. Je krijgt meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ('ik ben en ik kan'). Je krijgt hierdoor een grote innerlijke rust. Je kunt ook beter met macht en kracht omgaan, zonder deze macht te misbruiken of als een tiran ermee om te gaan.

Olie met de geur van gurjumbalsem.