Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

04. Kwan Yin: Overgave

23.90
1993
+

Minimale hoeveelheid voor "04. Kwan Yin: Overgave" is 1.

Je stroomt mee met wat er gebeurt Je kunt je helemaal overgeven Gestagneerde, vastgehouden gevoelens gaan weer stromen zodat ze genezen Je leert je verdriet te verwerken, wanneer je kan niet huilen Lichaamsvloeistoffen zoals bvb verkouden neus,... kunnen ook gaan stromen

Wie vertrouwt kan zich gemakkelijk aan de stroom van het leven overgeven. Wie zich overgeeft is nieuwsgierig naar het leven als een kind. Kinderen staan open wanneer ze zich zeker voelen, hun intuïtie waarschuwt ze voor gevaarlijke situaties. Overgave betekent echter niet dat we ons fatalistisch laten meesleuren, niets doen, de eigen waarneming en intuïtie negeren. In ware overgave behouden we onze sterkte en kracht. We benutten onze eigen vermogens om met de levensstroom mee te zwemmen en in harmonie met het levensplan te zijn. Dat vergt minder kracht en levert meer op. En wie zich durft over te geven, zal ervaren dat hij gedragen en geholpen wordt.

De eigen levensstroom volgen betekent echter niet 'met de stroom mee zwemmen'. De eigen levensstroom kan volkomen verschillen van die van anderen. Ons overgeven aan onszelf is onszelf verwerkelijken! De tegenpool van overgave is controle. Door overdreven doordenken, plannen en organiseren trachten sommigen de controle te behouden. Ze blokkeren daardoor echter hun eigen intuïtie en laten de onverwachte geschenken van het leven aan hen voorbij gaan. Kwan Yin helpt de controle los te laten.

De energie van Kwan Yin laat ons inzien of we in harmonie met ons levensplan handelen. We worden ons bewust van onze eigen kracht, verantwoordelijkheid en levensweg. Een belangrijk thema van Kwan Yin is structuur en chaos. Zoals bij 'handelen en laten gebeuren' brengt ze deze twee polen met elkaar in balans. Starre, beperkende structuren worden opgelost en chaotische energieën worden doelgericht in banen geleid en daardoor effectief. De essence geeft ook de moed om aan iets nieuws te beginnen, nieuwe ervaringen op te doen. Starre, ingesleten structuren waarin we vastzitten en emoties die we vasthouden komen los en stromen weg.

Ongeplengde tranen beginnen te stromen, verdrongen trauma's worden weggespoeld, gevoelens komen los. Kwan Yin opent op een zachte, liefdevolle manier de energie van het hart. De energie heelt wonden in het hartchakra en astrale lichaam. Op lichamelijk niveau kan de essence spanningen wegnemen die ontstaan doordat we emotioneel of in gedachten dingen vasthouden.

Olie met de geur van jasmijn.